Ontwikkeling

Stichting Het Kan Wel! ontwikkelt zich razendsnel en dat vraagt om besluiten die je een paar maanden geleden niet aan zag komen. Zo dachten we dat Create Your Future langzamerhand het publieke platform zou worden van Stichting Het Kan Wel!
Nieuwe leden van ons ervaren team  gaven aan dat dit geen wijs besluit was. We geloven in ons team en dus luisteren we ook.

Deze website zal langzamerhand verdwijnen. In ieder geval is de informatie al weggehaald. Voor alle informatie over Tree of life en Het Kan Wel! kan iedereen nu terecht op de website van Stichting Het Kan Wel! of contact opnemen. Een klik op de prachtige boom hieronder en je bent op de website waar iedereen kan starten en doorgaan met het sparen van bomen!

Foto: Jeremy Bishop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *